Tájékoztató

Kedves Szülők! Kedves Támogatók!

Ezúton szeretném felhívni a figyelmüket az iskolánkban működő Hi-Tech Alapítványra, mely az adótörvények szerint jogosult a személyi jövedelemadó 1%-nak a fogadására.

 

Az Alapítvány célja a Pataky Technikumban folyó szakmai képzés támogatása, az iskolai oktató-nevelő munka fejlesztése. A Szakképzési Centrum az alapfeladatok finanszírozását rendben megoldja. A fejlesztésekre azonban nem marad mindig elég forrás. Továbbra is informatikai eszközök beszerzésével támogatja az alapítvány a Pataky Technikumban folyó szakmai munkát. Kiemelt célunk a digitális oktatási anyagok mind jobb megjelenítése, a programozás és a hálózati oktatás támogatása.

A kuratórium az előző évhez hasonlóan kiemelt feladatának tekinti az iskolai tanulmányi versenyek támogatását,továbbá a területi és országos informatikai és angol nyelv versenyek felkészítésének segítését. Célunk az arra érdemes tanulók tanfolyami-, illetve vizsgadíjának, tanulmányi költségeinek kiegészítése. Hogy a fenti célokat elérhessük, megvalósíthassuk, kérjük anyagi támogatásukat az SZJA 1%-nak felajánlását a közös célokra.

Az Alapítvány az Önök által átutalt 1%-ok révén 2022. évben 1 038 250,- Ft-ot kapott.
Idei lehetőségeink ezzel tovább bővültek.

Köszönjük segítségüket!

Az alapítvány adószáma: 18153536 – 1 – 42
Az alapítvány neve: Hi-Tech Alapítvány

Budapest, 2023. február 07.

Tóth Imre
igazgató

Hozzászólások lezárva.